Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ιστορία μας

Η ιστορία της Φυσαλίδας ξεκίνησε το 2018. Τότε δύο φίλοι με αγάπη προς την φύση και την βιολογική καλλιέργεια
αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε ένα επιχειρηματικό σχέδιο για την Φυσαλίδα.
Κατά την διάρκεια της εργασίας αυτής συνειδητοποιήσαμε ότι το φυτό αυτό αποτελεί μία αρκετά ενδιαφέρουσα και καινοτόμο καλλιέργεια για την Ελλάδα.
Σε συνδυασμό με την αγάπη μας για τον αγροτικό τομέα  και  ξεφεύγοντας  όμως  από τις κλασσικές εκτατικές καλλιέργειες όπως το καλαμπόκι ή το σιτάρι, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στην καλλιέργεια της.
O πρώτoς χρόνoς αφιερώθηκε στην ανεύρεση του κατάλληλου χωραφιού, όπως επίσης και σε πειραματισμούς με το φυτό. Άμεσα αντιλήφθηκαμε ότι το μεγαλύτερο ρίσκο την δεδομένη στιγμή ήταν η έλλειψη τεχνογνωσίας και ότι για να προχωρήσουμε με την καλλιέργεια της Φυσαλίδας θα έπρεπε να μελετήσουμε μόνοι μας για την καλλιέργειά της.
Στόχος μας είναι να παράγουμε ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, πιστοποιημένο βιολογικό, έτσι ώστε να μπορούμε να σας το προσφέρουμε στον χώρο σας φρέσκο όπως ακριβώς παράγεται από έμας.
Την Φυσαλίδα μπορεί να την παραγγείλετε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να την παραλάβετε με εύκολο και γρήγορο τρόπο σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.